Ikke logget ind [Log ind] [Ny bruger]
Facebook Twitter

Hvor bliver min email af?

Det sker at velkomst email'en, såvel som email'en til nulstilling af bruger adgangskode, forsvinder på vej til en brugers postkasse. Der kan være flere grunde til dette, men det mest normale er, at den bliver opsnappet af et spamfilter. Derfor er råd nummer et: Kig i din spamfolder hvis du har en sådan på din email. Hvis du stadig ikke kan finde email'en (husk at der i værste fald kan gå måske op til en time eller to før du modtager den), så er du velkommen til at kontakte os, så aktiverer vi din brugerkonto for dig.